torstai 26. huhtikuuta 2018

Aloitus

Teenjuonti ja ajan viettäminen kaikkeen siihen liittyvän parissa on rakas harrastukseni. Siinä ei ole mitään huonoja puolia. Tee on hyvää. Tee on terveellistä ja edullista. Tee lämmittää. Se sekä piristää että rentouttaa. Sitä voi hyvin juoda yksin tai seurassa, arjessa tai juhlassa. Teen kanssa hifistely on ihanan viatonta ja viihdyttävää touhua. Erilaiset teelaadut ovat loppumaton aarreaitta. Teestä tulee hyvä mieli.

Olen tottunut sanomaan, että olen teen suhteen kaikkiruokainen enkä turhan tarkka, mutta rehellisyyden nimissä huomaan laatutietoisen nirsouden lisääntyvän sitä mukaan, mitä enemmän pääsen nauttimaan korkealaatuisista teistä. Pussiteetä juon aika harvoin, tosin se ei johdu siitä, ettäkö kaikki pussitee olisi mielestäni kelvotonta. Irtotee on toki usein parempaa, mutta ennen kaikkea haudutusvälineillä näpertely on minusta hyvin tunnelmallista ja mukavaa. Muuten juon valkoista ja mustaa ja kaikkea siitä väliltä ja mielellään paljon, mausteilla ja ilman. Joskus myös hunajan tai maidon kera.

Kirjoitan aikani kuluksi ja omaksi huviksi, mutta olen otettu jokaisesta lukijasta! Tervetuloa kirjoittamaan kommentteja, kysymyksiä ja suosituksia. Myös blogivinkkejä otetaan vastaan! Kovin aktiivisia suomenkielisiä teeblogeja ei taida juuri olla... Katsotaan kuinka tämän käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teetä mukaan, osa 2

Kirjoitin heinäkuussa takeway-teestä  ja uudesta lasisesta teepullostani. No, sitä iloa ei kestänyt kauaa. Ensinnäkin käytettyäni pulloa par...