maanantai 30. huhtikuuta 2018

Rooibosta Kampin Espresso Housessa


Kävin tänään pienen seurueen kanssa Kampin Espresso Housessa. En juo juurikaan kahvia, mutta tällaisissa paikoissa pitäisi kyllä varmaan ottaa. Niin paljon vaihtoehtoja ja asiantuntemusta! Sen sijaan Espresso Housen teevalikoima on joka toimipisteessä samat viisi erilaista pussia: earl grey, hedelmäinen musta tee, valkoinen kirsikkatee, marjainen rooibos ja mango-tyrni -vihreä tee. Teekupillisen hinta on 3,30e, mikä tuntuu aina aika kirpeältä yhdestä teepussista.

Otin tällä kertaa Very Merry Rooibosta, jossa on mansikkaa, mustikkaa ja kehäkukkaa. Näistä ennen kaikkea mansikka maistui voimakkaasti. En ole juo muutenkaan rooibosta kovin usein, koska pidän enemmän teestä, mutta tämä ei omassakaan lajissaan ollut erityisen vakuuttava. Aika imelää eikä erityisen raikasta. Makua kyllä oli. Erityisesti hintaansa nähden kuitenkin pettymys, 2/5.

Ympäristönä Espresso Houset ovat yleensä hyvin viihtyisiä, joten mielelläni istuisin siellä iltapäivää. Sääli, ettei teetarjontaan ole panostettu enempää. Pisteet tosin siitä, että listalta saa matcha lattea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teetä mukaan, osa 2

Kirjoitin heinäkuussa takeway-teestä  ja uudesta lasisesta teepullostani. No, sitä iloa ei kestänyt kauaa. Ensinnäkin käytettyäni pulloa par...