torstai 24. toukokuuta 2018

Jälkkäriteet ravintola Factoryssa


Kävin buffet-lounaalla ravintola Factoryssa Aleksanterinkadulla. Voin suositella: hyvää ruokaa, paljon vaihtoehtoja ja viihtyisä ympäristö edulliseen 10,30e hintaan. Jälkiruoka oli melko yhdentekevää sokerivaahtoa, mutta muuten ei valittamista mistään. Pisteet teetarjonnasta! Muuten korkeatasoisissakin ravintoloissa on tarjolla muuta kuin suppea valikoima pussiteetä. Factoryssa oli sekä pusseja että kaksi valmiiksi haudutetua Forsmannin irtoteetä, Rooibos Aavikkokerma ja Kiinalainen Gun Powder. Eli makeaa kofeiintonta ja maustamatonta vihreää. Varsin hyvä pyrkimys tarjota "jokaiselle jotakin" kahdella vaihtoehdolla.

Maistoin molempia. Rooibos oli lähinnä kermaista: pehmeää ja makeaa. Gun Powder vastasi mielikuvaani "tavallisesta" vihreästä testä: ihan hyvää, vähän karheaa muttei kitkerää. Täytti tehtävänsä yltäkylläisen lounaan jälkeisenä sulattelujuomana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teetä mukaan, osa 2

Kirjoitin heinäkuussa takeway-teestä  ja uudesta lasisesta teepullostani. No, sitä iloa ei kestänyt kauaa. Ensinnäkin käytettyäni pulloa par...